maanantai 4. helmikuuta 2013

Unelma ruokailutilasta

Vanhassa keskusta-kodissamme haaveilin jatkuvasti erillisestä ruokailutilasta. Uudessa kodissamme se sitten toteutui vihdoista viimein. Nyt meillä on kunnon kokoinen ruokapöytä minkä ääreen istuttaa rakkaat ystävät ja perheenjäsenet.
 
Keittiön mustavalkoinen ilme jatkuu ruokailutilan puolelle.
Huomio kiinnittyy jykevään mustaan astiakaappiin.
 
Näkymä keittiöstä ruokailutilaan
 
"Don't dream your life. Live your dreams."

Keittiön liukuoven palkissa oleva mietelause muistuttaa meitä joka päivä siitä että pitää elää tässä hetkessä täysillä, eikä "sitten kun"-haave-elämää. Uskalla tavoitella ja toteuttaa unelmiasi, se on minun mottoni.
 

 
Näkymä olohuoneesta ruokailutilan suuntaan
 
 
Tilan huonekalut ovat tummia ja suoralinjaisia. Kontrastia maskuliinisuudelle tuovat tilan valaisimet ja herkkis tapetti jossa on hopeisia puunkuvia valkoisella pohjalla. Vanha sivupöytä (kuvassa yllä vasemmalla) on peräisin äitini lapsuudenkodista.
Ikää sille on kertynyt yli 200 vuotta.
 
Vanha kristallikruunu tuo tilaan myös ylellisyyden tunnetta.
 
 
Messingin värinen pöytävalaisimen jalka löytyi aikanaan lapsuudenkotini varastosta. Siihen tehtiin vain sähkötyöt uudestaan ja hankittiin uusi varjostin. Jalan vanha ja kulunut pinta sai jäädä ennalleen.


Nurkkapöydällä on yksi lempi pöytävalaisimistani. Se on kuin iso lasipullo, joka on päällystetty metalliverkolla. Lasin pinta muistuttaa vanhaa hapettunutta peiliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti