lauantai 2. maaliskuuta 2013

Virkattu kahvallinen lelukori työtölle

Hip hei, sain tehtyä eilen illalla loppuun yhden virkkaustöistäni! Tällainen lelukori valmistui reunapitseineen ja kantokahvoineen. Kori on ollut myös käyttäjän tarkassa testissä, ja se sai Murun hyväksynnän...
 
 
Innostun aina uusista "projekteista" ja aloitan tekemään niitä aika herkästi. Sovellan monesti eri ohjeita ja noudatan niitä melko löyhästi, mutta lopputulos on yleensä kuitenkin jotain nättiä ja omalaatuista (ainakin omasta mielestäni..). Tuntuu kivalta saada jotain valmiiksi, se antaa myös motivaatiota päätellä niitä muita keskeneräisiä kyhäelmiä...
 
 
Kirahvi, nalle ja muut lelut kököttävät korissa sulassa sovussa. Kantokahvojen ansiosta koria on helppo siirrellä ja kantaa paikasta toiseen.
 

Reunapitsi antaa herkän ja tyttömäisen silauksen lelukorille. 
 
 
Yrityksen ja erehdyksen kautta oppii aina uutta. Virkkasin korille ensin kannenkin ja suunnittelin siihen jotain hauskaa sulkemismekanismia, mutta totesin läpän olevan liian raskaan näköinen. Niinpä purin sen ja tein tilalle reunakoristeet.
 
 
 
Lelukori pääsi heti valmistuttuaan Murun vaativaan käyttötestiin, jonka se läpäisi hyväksytysti. Korin kanssa on kiva teuroa, kahvasta voi vedellä sitä edestakaisin ja kopan tyhjennys leluista on tietenkin pop.
 
 
 
Ohjeita en nyt tähän ehtinyt laittamaan (on kiire mökille paistamaan makkaraa...), mutta jos joku niitä kaipailee niin toki onnistuu "noin suunnilleen" ohjeet.
 
Ihanaa viikonloppua!
 
Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti