keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kenkälaatikko vuosimallia 1911 & peltilaatikko vuodelta 2011

Tässä on melkoinen laatikko-pariskunta, ikäeroa niillä on 100 vuotta! :)
 

 

Kenkälaatikko vuodelta 1911

Satakunnan kenkätehtaan vanha kenkälaatikko kuului aikanaan isotädilleni. Tiedän tämän siitä syystä että tarkkana naisena hän oli kirjoittanut sisäkanteen nimensä ja kenkien hankintavuoden... Vain kenkien malli ja värin kuvaus puuttui..! :)


Pidän laatikoista ja rasioista yli kaiken. Ehkä niihin liittyy jokin ajatus lapsuuden suosikki seikkailutarinoihin ja niiden jännittäviin aarrearkkuihin. Koskaan ei voi tietää mitä laatikko sisältää..! Meidän taloudessa näin kyllä voi tapahtua joskus ihan oikeassakin elämässä. Pitäisi varmaan kirjoitella vähän ahkerammin sisältölappuja... :)

 
Tällä kertaa vanha pahvilaatikko sisältää tällaisia aarteita, kahviserviettejä ja kattauksien koristetilpehöörejä... Nimikoitujen serviettirenkaiden DIY jutun voit lukea täältä.
 

 

Peltilaatikko vuosimallia 2011

Kenkälaatikon nuori seuralainen on saatu eräältä ystävältä. Se on niellyt kasan kyniä ja muistivihkoja ym. määrittelemätöntä krääsää. Erityisesti laatikossa minua viehettää sen teollishenkinen ilme ja kohonumerot & -kirjaimet.
 
 
Valkoinen keraaminen korkki kuului isoon (polven korkuiseen) kaljapulloon, mutta valitettavasti meidän raikuli-koira rikkoi sen pentuhepulien tiimellyksessä... Säästin kuitenkin korkin jos vaikka keksisi sille joskus jonkun hauskan käyttötarkoituksen.
 
 


 
Ehkäpä joskus mahdollinen lapsenlapseni laittaa vuonna 2111 kolmannen laatikon kasan päälle... Huvittava ajatus sinänsä. :)
 
 
Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti