tiistai 15. syyskuuta 2015

Habitaren mielenkiintoisimmat poiminnot - SISUSTUS

No niin! Nyt alkaa Habitare 2015-tykitys. Lähdetään purkamaan messuja pala palalta...

Mielestäni messut eivät aivan yltäneet aiempiin vuosiin, mutta löytyihän sieltä silti mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia ja kaunista katsottavaa. Kannattiko käydä? Mielestäni kyllä. Aina se toimistopäivän voittaa.. ;)

Kauneimmat tekstiilit tällä kertaa löytyivät mielestäni MISSONI Home - osastolta. Kuoseissa paljon merkille ominaista sahalaitaa, upeita kukka/kasviaiheita ja raitoja... Ja ne VÄRIT...

Habitare 2015


Habitare 2015

Tätä ruokailutilan nurkkausta jäin ihastelemaan. Vitran Sunflower kello on huikea! Link-hyllyt ovat Tapio Anttilan suunnittelemat, valmistaja Nurmela. Kokonaisuuden oli suunnitellut Piia Kalliomäki (taisi olla Deko-lehdelle..??).


Vitra kello

Vitra kello

 Tässä hieman erilainen sisustusliike Destiny Store. Valikoimissa rouheita kalusteita, hauskoja sisustustauluja ja muita sisustus/koriste-esineitä sekä tekstiilejä. Osasto oli mielestäni yksi messujen mieleenpainuvimmista. Liikkeen pitäjillä on selvästi oma tyylinsä ja juttunsa, jota he toteuttavat. Pisteet siitä. Myymälät löytyvät Helsingistä ja Porvoosta, katso myös verkkokauppa.

Habitare 2015Taulu-kollaasi Destiny Storen tyyliin.


 Luonnon materiaalit ovat edelleen pinnalla, ja kasvattavat edelleen suosiotaan. Kalusteissa oli näkyvissä eri puu-kuoseja/pintoja, ja myös punottu rottinki vilahteli siellä täällä. Alla olevissa kuvissa Aino Michelsenin suunnittelemat tuolit.

Habitare 2015

Korituolin uusi muoto.

Habitare 2015


Isku tuo syksyllä valikoimiinsa uuden sisustus konseptin. Mieleen jäivät kauniit graafiset tekstiilit ja matot, sekä upeat kierrätetystä puusta valmistetut huonekalut. Esim. ruokapöydät ovat valmistettu vanhoista laivojen rungoista, ja jokainen pöytä on uniikki kappale! Konsepti tulee myyntiin syksyllä alkuun vain pääkaupunkiseudulle... Mmurrr. Tampere jää vielä nuolemaan näppejänsä...


Rouheaa puupintaa, rottinkia S.O.U.L.in tapaan.


 Valikoiman matot olivat kohtuuhintaisia, ja niistä löytyi kivoja kuoseja & materiaaleja. Alla olevassa kuvassa matto on punottu nahasta ja hamppunarusta.

       

Vanhojen kirjojen sivuja voi kierrättää näinkin (yllä)... 


Loppukevennykseksi Ateljee Keltaisen Talon viinipullokassi. 
Well said. ;)

Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti