perjantai 25. syyskuuta 2015

"Jemmanurkka"

 Olen yrittänyt uskotella itselleni etten ole keräilijä-tyyppiä, mutta... Pakko se kai jollain asteella on myöntää (miehelleni en kyllä myönnä mitään, hänelle totean aina että kaikki on tarpeellista, ja tarvitsen niitä tavaroita myöhemmin erinäisiin projekteihin..) 

Puolustuksekseni sanon kuitenkin, että innostun valikoiden. En kerää kaikkea mahdollista. Joskus kyllä mietin, olisiko aiheellista laskea esim. kaikki kynttilän jalat, lyhdyt & tuikkukupit yms... 
What can I say? I just love candle light...!

Jos meikäläisen kaapinoven aukaisee, niin ei sieltä kuitenkaan kamat kaadu niskaan, ja vaatehuoneeseenkin pääsee kävelemään sisälle. Paljon jemmailen "löytöjäni" ympäri kotia osana sisustusta, kunnes keksin niille käyttöä.

wine bottle corks

Takkahuoneen nurkkaan olen säilönyt vanhaan isoon lasipulloon (rehupullo?!?)  viinipullon korkkeja vuosien varrelta. Siellä ne odottaa seuraavaa DIY projektia. Itse asiassa minulla on jo suunnitelma, se odottaa vain sopivaa hetkeä toteutkseen...! Aikuisten oikeasti.
"Jemmanurkkauksessa" nojaa myös musta Pariisi-aiheinen juliste, joka odottaa lopullista sijoituspaikkaansa.Hauskaa lähestyvää viikonloppua,

Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti