torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvä päivä tänään

Tänään ystävyyttä ja rakkautta tulvii ovista ja ikkunoista, ihanaa! Minä ainakin tunnustaudun rehellisesti romantikoksi joka innostuu tällaisista päivistä, väsää kaikennäköistä ja odottaa myös itse saavansa jonkun kivan huomionosoituksen mieheltään (vink vink)...
 
 
Tänä vuonna sain etukäteen aimo annoksen yllättävää ystävällisyyttä viime viikonloppuna, joten nyt on hyvä tilaisuus laittaa hyvä kiertämään ja makasaa potut pottuina...!
Ainakin naapurin täti saa banaanikakkulähetyksen kiitoksena antamastaan saumurista (ei ollut kuulemma enää tarvetta), ja eräälle teho-virkkaajalle on luvassa pieni yllätys...
 
 
Kuitenkin kaiken "hömpän" vastapainoksi tänään on myös hyvä päivä muistaa ihmisiä läheltä ja kaukaa. Aina ei tarvita jotain materiaalista ilahduttamaan toista, monesti paras lahja on tekoja tai sydämellisiä sanoja.
 
Eräs ystäväni K inspiroi minua eilisellä Facebook-päivityksellään. Hän kertoi soittaneensa vanhalle sukulaisrouvalle, jonka kanssa ei ollut puhunut pitkään aikaan. Se tunti jonka K "uhrasi" omasta tai perheensä ajasta, merkitsi tuolle rouvalle taatusti enemmän kuin uskommekaan, ja toi iloa hänen elämäänsä pidemmäksi aikaa kuin 60 minuutiksi.
 
Joskus on vain tärkeää olla olemassa ja osoittaa että välittää...
Kenelleköhän minä voisin soittaa tänään?
 
 
P.s. Jos sinulla on todellinen sydänystävä, pidä siitä kiinni kynsin ja hampain.
Todellinen ystävyys ja rakkaus kantaa pitkälle ja suojelee paljolta.
Alla kuvassa elävä esimerkki meidän perheestä... :)
 


Ihanaa lähimmäisenrakkauden ja ystävyyden päivää kaikille!
 
Mia
 
P.P.S. Te hyvät ja rakkaat ystävät jotka jaksoitte  lukea loppuun asti: vaikka en ehtisi soittaa tänään teille, olette silti ajatuksissani ja välitän teistä enemmän kuin osaan sanoiksi pukea. Puss!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti