lauantai 23. helmikuuta 2013

Tiskirätin & pesuainepullon uusi "outfit". Tiskiharja piiloutuu.

Olen jo kauan kiristellyt hampaitani tunkiessani tiskiharjaa ja pesuainepulloja piiloon milloin mihinkin kaappiin tai laatikkoon. Aihe nousi jälleen mieleeni lukiessani Annan vastauksia siihen mille kodin epäesteettiselle asialle/esineelle "tarttis tehdä jotain". Sitten yllättäen tiskirätti-ongelmani ratkesi erään ystäväni toimesta. Toisin sanoen yksi asia johti toiseen, ja nyt on tiskialtaan vierustat kunnossa!
 


Virkattu eko-tiskirätti

Tämän rätin sain yllätyslahjana "mammakerho"-kaveriltani. Se on kyllä niin nätti etten ole vielä raaskinut ottaa sitä käyttöön... :) Rätti kyllä kaipaisi käyttöä, sen imukyky paranee kuulemma pesukertojen myötä. Se on valmistettu 100% kierrätetystä hamppu/puuvillalangasta, ja se voidaan pestä 60°C muun puukin seassa. Kätevää ja kaunista! Kiitos vielä kerran Eko-virkkaajalle..
 
 


Käsienpesuaine ja -voide tiskipöydän vakiovarusteet

Herkkäihoisen (mm. atoopikoiden ja allergisten) must käsienpesuaine on tämä nestemäinen Marseille-saippua. Se on myös hajusteeton, väriaineeton ja sisältää ainoastaan luonnollisia raaka-aineita. Aluksi ihastuin saippuan lasipulloon (sopii niin kivasti meidän keittiöön...), mutta kokeiltuani sitä olin aivan myyty tuotteelle. Pesuaineen kaverina on tietenkin käsivoidepullo. Sarjaa myy Stockmann. Tästä aasinsiltaa päästään pesuainepulloon..
 
 

Astianpesuaineen uusi pullo

Valutin juuri viimeiset Marseille-saippuan tipat täyttöpullosta annostelupulloon, kun minulla välähti. Kädessäni oli tyhjä nätti puolen litran joustava muovipullo... eli 1+1 ja Fairy sujahti sekunnissa uuteen kuoreen. Så där.

 
 
 
 

 Tiskiharjan uusi piilopaikka

Tiskiharja piiloutui korkeaan peltipurkkiin, vain harjanpää näkyy. Paras juttu tässä on se että harja on nopeasti ja helposti käytettävissä, jopa isäntä antoi tälle viritykselle "siunauksensa". Lisäksi harja pääsee hyvin kuivumaan purkissa. Säilytyspurkin voi myös pestä esim. tiskikoneessa, joten puhdistuskin on vaivatonta. Enää harja ei lillu tiskialtaassa astioiden ym. seassa... Jes.
  
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti