keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Numerokoukut vol 2

Pääsiäinen tuli ja meni. Ohjelmaa oli yllättävän paljon, mutta oli ihanaa nähdä perheenjäseniä ja istua yhdessä pöydän ääreen syömään lammasta ja muita herkkuja. Juhlapyhien parhautta on myös se että ne katkaisevat arjen ja tuovat siihen vaihtelua. Nyt voidaan sitten alkaa miettimään tosissaan kevätjuttuja, lumet sulaa nopeammin kuin uskommekaan...! (Olen ikuinen kevätoptimisti...)
 
Keittiössä on tapahtunut muutakin kuin lampaan viulun väsäämistä. Numerokoukut ovat nyt paikoillaan! Ja emäntä on tyytyväinen... :)

 
Vanhoista aterimista tehty sisustustaulu löysi uuden paikkansa keittiökoukkujen yläpuolelta.
Taulun DIY juttu löytyy tästä linkistä.


Vanha hamppunarusta (?) punottu sipulisäkki, patalaput ja keittiöpyyhkeet ovat nyt kätevästi ulottuvilla.


 
 
Aurinkoista päivän jatkoa,
Mia

3 kommenttia:

 1. Tosi kivat koukut! Ei yhtään ihme että emäntä sielä myhäilee tyytyväisenä ;)

  VastaaPoista
 2. Blogisi vaikuttaa oikein inspiroivalta, erityismaininta tuolle DIY-taululle - se on tosi kiva! Blogissani on sinulle tunnustus, käyhän kurkkaamassa! :)

  http://tuhattuikkivaatahtea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos kommenteistasi ja tunnustuksesta! Tulipas mukava alku päivälle... :) Kauhea häslinki ollut taas päällä, onneksi 1,5 vk matkaleskeys loppui juuri ja hengissä ollaan edelleen. Jos vaikka ehtisi bloggailemaan taas! (jaiks, nyt täytyy löytää 5 blogikin joille jakaa tunnustusta eteenpäin..!) Mukavaa viikkoa sinulle! :)

   Poista