perjantai 12. huhtikuuta 2013

Hauska kori kierrätetystä kumista (autonrenkaasta?)

Huhhuh mikä härdelli on taas ollut päällä... Mies on matkoilla joten täällä on kotoiltu ihan vain tyttöjen kesken. Ei ole niin sanotusti ollut tekemisen puutetta. Oma aika taas on ollut hieman kortilla... Talon hiljennettyä olenkin lähinnä katsonut tellusta (hävettää melkein myöntää) OC:n täydellisiä naisia (harvinaisen viihduttävää hömpää...) ja lueskellut. Siitä aasinsilta päivän aiheeseen.
 
 
Löysin tämän kierrätetystä kumista valmistetun korin Hohdosta samalla keikalla kun hain meille muutaman viherkasvin. Se toimittaa nyt lehtikorin virkaa säilöen kaikki ihanat lukemista odottavat lehdet ja kirjat. Aikas rouhea sanoisinko!
 
 
Erityisen iloinen olen tästä löydöstä sen tähden, että kerrankin löytyi jotain hauskaa kotiin joka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Ei kun palastelemaan vanhoja autonrenkaita, kätevä emäntä punoo niistä vaikka mitä...! :)
 

Mia

2 kommenttia:

  1. hienon näkösiä, mutta ei varmaan tulis itellä tehtyä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla että renkaan työstäminen vaatisi vähän järeemmän työkalun kuin mattopuukon. En ole kyllä koskaan koittanut, että saisiko sitä kotikonstein tehtyä kumista matonkudetta... :)

      Poista