tiistai 16. huhtikuuta 2013

Hentoja ruutuja & raitoja - Vanhan makuuhuoneen sisustus

Tikulla silmään joka vanhoja muistelee..? Joka tapauksessa tässä kuvia vanhan kodin makuuhuoneesta... :)
 
 
Sen pintamateriaalit ja tekstiilit olivat hyvin vaaleita. Paljon luonnonvalkoista, vaaleata beigeä ja  aavistus vaalean sinistä. Kontrastina toimivat tummat huonekalut. Uuteen kotiin muutettaessa nämä vaihtoivat päikseen paikkaansa, tuli tummat seinät ja valkoiset huonekalut.
 

Gantin ruudullinen villaviltti on ollut kaikkien aikojen torkkupeitto-suosikkini. Valitettavasti sitä ei enää ole, kun mamman karvainen muru/tuholainen pääsi käsittelemään sitä hieman pentuna. Jos sitä joskus sitten raaskisi sijoittaa uuteen...
 

 
Boknäsin tummanruskeat kirjahyllyt ovat olleet minusta hintansa väärtejä. Ne ovat myös muuttajan unelma-kaapit, helppo purkaa osiin ja taas kasata jälleen. Uudessa kodissa ne ovat löytäneet paikkansa olohuoneesta hieman erilaisessa kokoonpanossa.


 
Tuplaleveä pussilakana sinisineen kirjailuineen tarttui matkaan Roomasta ihanasta sisustusliikkeestä, johon törmäsimme sattumoisin vaeltaessamme katuja. Lakanalla on erityisesti tunnearvoa, sillä se oli ensimmäinen ns. kodin hankinta kihlaparina... Oi niitä aikoja. :)
 
 
 
Hennot ruudut ja raidat yhdistivät tapetteja ja tekstiilejä. Rakkaus raitoihin ei ole laantunut vieläkään, niitä löytyy myös uudesta kodista. Kirjaillut valkoiset koristetyynyt taitavat muuttaa tänä käsänä maalle ihan vaihtelun vuoksi...
 

 
Sellaista tällä kertaa. Mukavaa illan jatkoa ja kauniita unia... :)
 
Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti