torstai 20. kesäkuuta 2013

Kohti Juhannus-tunnelmia...

On se jännää kuinka lapsi muuttaa mm. Jussinkin viettoa... Ei sillä että kaipaisin  "ei huolen häivää-pidetään ihan sika hauskaa kavereiden kanssa-mennään nukkumaan aamu kuudelta-ei väsytä vasta kuin sunnuntaina-juhlia. Vielä joitakin vuosia sitten oli hauskaa istua kylpytynnyrissä kolmatta tuntia aamun sarastaessa ja sormenpäiden muuttuessa rusinoiksi... Mutta aikansa kutakin. Hauskoja muistoja on kertynyt paljon yhteisistä karkeloista, ja niitä muistellaan varmasti vielä pitkään.  Nykyään ei kerta kaikkiaan edes pysty sellaisiin suorituksiin, hyvä kun pysyy kympin uutiset hereillä.. :)
 
 
Kiitos tästä muutoksesta kuuluu ihanaiselle esikois-tyttärellemme, joka herättää meidät joka aamu "hyvissä ajoin" ja pitää meidät muutenkin liikkeessä. Ei lapsen tarvitse koko elämää muuttaa, mutta kyllä se on ainakin meidän talouden yhteiseloa on muokannut aika tehokkaasti. Elämä kulkee vähän eri painolla ja prioriteetit muuttuvat... Vaikka nykyään olemmekin lapsiperhe, muutamista asioista emme kuitenkaan suostu tinkimään. Juhannusta vietetään taatusti hyvässä seurassa, luonnon läheisyydessä, hyvää ruokaa ja juomaa nauttien. Juhlat juhlitaan ja arjen selkä katkaistaan, ehkäpä vain hieman rauhallisempaan tahtiin... :)
 
 
Näihin tunnelmiin, siirrymme kohti keskikesän juhlaa. Oikein ihanaa Juhannusta kaikille maalla, merillä ja kaupungeissa!
 
Mia
 

 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti