keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Mukavaa (odotusajan) mamma-muotia

Mitä enemmän masu kasvaa, sitä "allergisemmaksi" tulen kiristäville ja joustamattomille vaatteille... Mukavuus nousee arvoasteikossa, mutta en ole kuitenkaan valmis luopumaan vaatteiden kivasta ulkonäöstä. Lisäksi haluan löytää vaatteita, jotka ovat käyttökelpoisia myös raskauden jälkeen ainakin muutamana seuraavana kuukautena. (Olisipa joku kertonut minulle esikoista odottaessa, ettei se maha jää kokonaan sinne synnärille, ja ettei ne "normifarkut" mene välttämättä päälle parin viikon päästä.  Nooh.. nyt ollaan hitusen viisaampia.)
 
 
Näillä kriteereillä vaatteiden metsästys tuntuu aika haasteelliselta ainakin Tampereen seudulla (jos et halua shoppailla netistä). Monessa paikassa valikoima tuntuu olevan melko suppea, ja ei niinkään houkutteleva.
Tulin kuitenkin törmänneeksi positiivisen POIKKEUKSEEN tässä syksyllä, nimittäin Bella Bambina - liikkeeseen, joka keskittyy sekä odottavien/imettävien mammojen että jälkikasvun vaatteisiin. Sieltä löytyi mm. yllä oikealla oleva raidakas odotus/imetysmekko ja alla oleva neulemekko. Matkaan tarttui myös A-linjainen lyhyt syys/talvitakki, josta kuva jäljempänä. Valikoimassa oli myös juhlamekkoja (tulevaa pikkujoulu ym. juhlapyhä-kautta silmällä pitäen), ja perheen pienimmille runsas valikoima ulkoiluvaatteita, kärryjä ym. tarvikkeita. Kannattaa käydä katsomassa paikan päällä, myös nettikauppa löytyy.
 
 
 
Syksyn ja talven viimoja vastaan tallataan mukavissa ja tasapohjaisissa kengissä, korkkarit saavat odottaa ainakin arkikäytössä ensi kevättä... Hauskat nappikoristeiset neulossukat löytyivät Lindexiltä.
 
 
Neuletta kaulaan ja päähän, niin eivät pääse "baby-brainit" jäätymään... ;)
 
 
Esikoista odottaessa pinkki oli pop. Nyt tuntuu löytyvän kaapista enemmän kuin tarpeeksi raitaa, raitaa ja raitaa, mieluiten vielä mustavalkoisena.
 


 Masunkasvatus-terveisin,
 
Mia

2 kommenttia:

  1. Ihanan mukavannäköisiä vaatteita ja mullekin uusi tuttavuus tuo liike. Ihkut nuo sun "ratsastus"kengät :) Mä nappasin käyttöön mun vanhat ja vähälle käytölle jääneet ratsastuskengät, mutta haaveilen ruskeista... Ehkä sitten kun lakkaan köyhtymästä :) Hyviä odotuspäiviä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Tuo nilkkuri-malli on ollut jo pitkään mun suosikki. Yhdet parit on jo kulutettu puhki, onneksi on löytynyt uudet tilalle... P.s. Eikös oikaisemalla perunapellon poikki niistä nilkkureista saisi ruskeat ihan maksutta..? ;D

    VastaaPoista