tiistai 29. tammikuuta 2013

Suutarin lapsen kengät

Nyt se on sitten totta, olen toteuttamassa pitkään kytenyttä ajatusta omasta blogista. Kimmokkeena ja ns. viimeisenä niittinä toimivat todennäköisesti äitiysloma, pakko saada jotain vastapainoksi pienen vauvan hoidolle.. Ei sillä etteikö tämän hetkinen elämäntilanteeni olisi kaikkea mitä olen toivonut, mutta kaiken "häslingin" keskellä tarvitsen jotain ihan omaa.

Lukijoilleni haluan tarjota ideoita oman kodin sisustamiseen ja siinä sivussa myös vähän vinkkejä ruoanlaittoon. Kirjoitan siis niistä aiheista jotka ovat lähinnä sydäntäni. Luvassa siis "marenkia ja mööpeleitä". Ei mitään monimutkaista, simppeleitä juttuja.

Blogin pääpaino tulee olemaan kuitenkin kodin sisustamisessa. Kesällä tulee kuluneeksi kaksi vuotta siitä kun muutimme 70-luvun lopulla valmistuneeseen rivitaloasuntoon. Silloin laitettiin pinnat kuntoon ja  kannettiin kamat sisään. Into tehdä kaikki tilat loppuun ja ns. viimeinen silaus hukkuivat muiden töiden alle. Nyt olen päättänyt tarttua toimeen! Tuleva kevät näyttääkin saako "suutarin lapsi" vihdoin ja viimein omat kengät.

Sydämellisesti tervetuloa seuraamaan blogiani!

Ihanaa kevään odotusta,

Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti